ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesaiye kalan personelleri ile bayramda bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu, “Bayramda da özveri ile çalışıyorsunuz. Bunu görüyor ve hissediyoruz. Sizlerin ve aileleriniz bayramını kutlarım. Ben göreve ilk geldiğimde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum 'personel mutlu olursa bende mutlu olurum. Personel mutlu olursa bu şehre güzel işler yaparız' diye. Onun için personel maaşlarında o dönemde iyileştirmeler yaptık. Şimdi yeniden görüşmeler yapıyoruz. Ben belediye başkanı olarak elimden geleni yapacağım.” dedi. Öte yandan Başkan Zorluoğlu, Bahçecik Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta eski belediye başkanlarından Ahmet Karanis ve Suat Oyman’ın mezarlarını ziyaret ederek dua okudu. Zorluoğlu ayrıca mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarla da bayramlaştı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanvekili, Ortahisar İlçe Koordinatörü Ömer Topaloğlu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanvekili Faruk Kanca, meclis üyeleri, Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Genç, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Çebi, “AK davaya gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte bir ay boyunca sürekli sahadaydık. Her günümüz dolu doluydu. Hiçbir günümüzü boş geçirmedik. AK Parti ailesi olarak gönüllere dokunmaya gayret ettik. İftar programlarının yanı sıra esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz ve partimiz gücünü teşkilatlarımızdan esas sahibi vatandaşlarımızdan alıyoruz. İnşallah bayramdan sonra da hızımızı kesmeden, hatta daha da arttırarak sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

DİJİTALLEŞMENİN İÇİNDE OLMALIYIZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı H. İbrahim Nalbant, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Günümüzde dijitalleşmenin iş dünyasına yansımalarını iyi takip etmeliyiz. Dijitalleşme bir anlamda ekonomileri de dijitalleştirdi. Çevremizdeki her şeyin dijitalleştiği bir ortamdayız. Aslında dijitalleşme ile dünyanın geleceğinin yönetimi planlanıyor. Örneğin sağlık sektöründe dijital hastane uygulaması Çin’de deneniyor. Birçok insan denek olarak bu çalışmalara katılıyor. Bireyin sağlık verileri dijital olarak sürekli takip edilerek ortaya çıkan sağlık sorunlarına en hızlı tedavi ilk başta verilmeye çalışılıyor. Araştırmalar gösterdi ki dünya genelinde büyük ölçekli firmalara nazaran küçük ölçekteki firmaların batmasının ekonomiye olumsuz etkileri daha az oluyor. Bunun nedeni KOBİ’ler üzerindeki riskin çok az oluşundan kaynaklanıyor. Bu nedenle KOBİ’ler dijitalleştirilerek üretimin ve ekonominin kontrol altında tutulması hedefleniyor. Hepimiz sektörlerimiz itibarıyla dijitalleşmenin içinde olmalıyız. Her sektör kendi alanındaki dijital gelişmelere bakmalıdır.”

İMPERİAL BULUŞTU

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nevzat Akkol, İşletme Müdürü Cemil Bayarslan, Müdür yardımcısı Saadet Gülbay, Kurumsal iletişim Müdürü Sema Küçükosman ve Süpervizor Adem Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla, yatan hasta ve nöbetçi personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramda hastanede görev yapan personeli ve bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hastaları tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden hastane yöneticileri, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken tedavi gören hastalara da acil şifalar diledi. Tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Başhekim Akkol, “Başta hastanemizden sağlık hizmeti alan hastalar olmak üzere, büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi