Tarihe tanıklık ettiğimiz doğrudur. Hem de her yönüyle. Ligin en az gol yiyip en çok gol atanı, en fazla galip gelip, en çok puan toplayanı, hiç yenilmeyip, puan farkını bu kadar kısa zamanda açanı...

Çığ gibi büyüyen bir heves, bir onur var tüm takımların karşısında. Öyle ki her hafta yüzü gülen, stattan mutlu ayrılan, üç puan aldığı için gece sabaha kadar uyuyamayan, televizyonlarını geriye sarıp tüm programlarda Trabzonspor'u bekleyen, izleyen, özümseyen, kurgulayan bir taraftar...Buna nazaran ulusal kanalların, lideri önce konuşmayıp en sonlara bırakması da manidar. Bizi ne kadar istemediklerini biliyorduk, şimdi daha iyi gördük.

Antalyaspor yönetiminden bir ricamız var: Sırf Trabzonsporlu taraftarlar maça giremesin diye yaptığı özel uygulamayı diğer takımlara da yapılmasını talep ediyoruz. Bu ambargonun amacı ne?

Her ne kadar TFF pandemi nedeniyle diğer ülkelere nazaran deplasman yasağı gibi yanlış uygulama yapsa da, Türkiye'nin çoğu ilinde taraftarı olan Trabzonsporluların da tuttuğu takımın oyuncularını görmek istemesi gayet normal. Her şeye demokratik ve mantıklı bakmaya çalışan çağdaş Antalya iline yakışmıyor bu yönetim duruşu. Siz de Karagümrük takımı gibi yaptınız. Gittiğimiz onurlu yolda bizlere diken olan sizleri de unutmayacağız. Bu tutum ve davranışınız emin olun futbolcularımızı daha da motive edecek. Kaybedenler sizin gibi düşünenler olacak.

Saha içine inecek olursak. Sol bekimizde Trondsen'den başka orayı iyi tamamlayan sol ayaklı oyuncumuzun olmadığını belirtelim. Denswil'i yetersiz buldum. Dorukhan'ın bek pozisyonuna alıştığını görelim. Antalya maçı kadrosunda Trondsen yok ise sağ ayak olsa da Bruno Peres'ten daha iyi verim alabileceğimizi unutmayalım. Adana Demirspor maçında oyuna sonradan giren ve bana göre iştahlı görüntü çizen Bakasetas'ın “Onbir için hazırım, Antalyaspor maçını ben alırım" izlenimi verdiğini de ihmal etmeyelim.

Adana Demirspor maçında 26 pasla atılan ilk golü ve defans oyuncularının topla temasını iyice izledim. Bu golden şu sonucu çıkarmak gerek: Bizler yan pas yapıp, top çevirirken rakip topu almak için öne çıkıp dengesiz yakalanıyor. am o sırada açık bulup, hızlı ve doğru oynayıp içeri sızıyoruz. Pozisyonu çalıştığımız gibi tamamlıyoruz. Bravo hocam aynen devam.

Bu çerçeveden baktığımızda Cumartesi deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçının favorisi yine lider takımımız diye düşünüyorum. Vurduğun gol olsun Fırtına'm.