İtalyan basınında yer alan haberlere göre bordo-mavili ekip, Arjantinli futbolcunun transferi için resmi girişimlere başladı.
30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, kariyerinde Paris Saint-Germain, Juventus ve Zenit gibi Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde forma giydi. Trabzonspor’un Paredes için yaklaşık 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.
Bu sezon Roma formasıyla 32 resmi maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Paredes, 2023 yazında PSG’den Roma’ya 5.65 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri ise yaklaşık 5 milyon Euro seviyesinde.
Daha önce Galatasaray’ın da radarına giren Paredes için şu anda en ciddi talibin Trabzonspor olduğu belirtilirken, taraflar arasında temasların hız kazandığı ifade ediliyor.




