Geçtiğimiz sezon Boavista’dan transfer edilen Pedro Malheiro’yu 2 milyon Euro’ya kadrosuna katan ve Al Wasl’a 9 milyon Euro karşılığında satan bordo-mavili ekip, benzer bir başarıyı aynı mevkide yeniden yakalamak istiyor.

Bu doğrultuda Trabzonspor, Portekiz Ligi takımlarından Estoril forması giyen 22 yaşındaki Wagner Pina'yı listesine ekledi. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Pina, geçtiğimiz sezon 30 maçta görev alırken 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor’dan Tolisso bombası!
Trabzonspor’dan Tolisso bombası!
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edilen 1.80 boyundaki oyuncunun sağ bek pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve sağ kanatta da görev yapabildiği belirtiliyor. Estoril’in, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro olan Wagner Pina’yı satmaya sıcak baktığı, ancak ciddi bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu öğrenildi.