Büyükşehir Sporcularından Büyük Başarı
Büyükşehir Sporcularından Büyük Başarı
İçeriği Görüntüle

Bodrum FK karşılaşmasıyla sezonu noktalayan bordo-mavili gençler, büyük emek verdikleri uzun maratonu mutlu sonla tamamladı.

"Trabzonspor’dan bekliyoruz"

Sezon boyunca takımın önemli parçalarından biri olan Abdurrahman Bayram, yoğun bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, “Elimizden geleni yaptık. Trabzon’u ve ülkemizi temsil etmek gurur vericiydi. Artık planlama hocalarımızda, biz de Trabzonspor’dan bir adım bekliyoruz,” dedi.

"A Takım hayaliyle çalışıyoruz"

Takım kaptanlarından Onuralp Çakıroğlu ise sezonu şu sözlerle değerlendirdi: “Bu anın hayalini sezon başından beri kuruyorduk. Salzburg maçı ve Rize'de uzatmalarda kazandığımız karşılaşma unutulmazdı. A Takım'a yükselmek en büyük hayalim.”

"Enişteme armağan ettim"

Başarılı savunmacı Ekrem Terzi, Avrupa’daki başarılara dikkat çekerek, “Başardık. Her Trabzonlu çocuğun hayali gibi ben de A Takım forması giymek istiyorum. Gol sevincimin sırrı ise hastalanan enişteme ithafen o golü ona armağan ettim,”

"Artık sıra A Takım’da"

Orta sahada gösterdiği performansla dikkat çeken Alihan Erdoğan ise A Takım formasını giymek istediğini vurgulayarak, “Yedek başladığım sezonda forma şansı bulmam ve üzerine koyarak devam etmem mutluluk verici. Salzburg ve İnter maçları benim için çok özeldi,” dedi.

Eyüp Saka: Bu sadece bir kupa değil, akademi başarısı!

Trabzonspor U19 Teknik Direktörü Eyüp Saka, sezon boyunca gösterilen özveriye dikkat çekti. “Bu başarı, sadece sahadaki çocuklarımızın değil, U9’dan U19’a kadar tüm akademi yapısının eseridir. Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’a ve yönetim kuruluna verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Türk futbolunun potansiyeli yüksek. Bu gençlerin arkasında doğru yapı olursa çok şey başarabiliriz,” dedi.

Saka, kendisine yöneltilen milli takım teklifi iddialarına ise, “Bu konuda bilgim yok. Ben Trabzonspor’un antrenörüyüm ve kulübüm için çalışmaya devam ediyorum,” yanıtını verdi.

Avrupa’da ikincilik, ligde şampiyonluk!

Sezonu Avrupa’da ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor U19 Takımı, ligde de kupayı müzesine götürerek çifte gurur yaşattı. Gençler artık A Takım formasını giymeyi ve Trabzonspor’u uluslararası arenada temsil etmeyi bekliyor.