Trabzonspor’un 2021-2022 futbol sezonunda gösterdiği başarı, şampiyon oluşu ve şampiyonluk kutlamaları tüm dünyada ağızları açık bırakmışken, rakiplerimizin kıskançlıktan çatlamaları kanımca normal bir netice.
Ancak bu kıskançlıklarını haset ve kine dönüştürmeleri Futbol Federasyonu seçimlerinde açığa vurdu.
Kendilerince koşturdukları atlara dur diyen Mustafa Hacıkerimoğlu’nun önünü kesip liste dışı bırakanlar; Türk futbolunun başarısını istemeyenlerdir.
Türk futbolunda huzur ve başarı istemeyenlerin başını çeken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve avaneleri, Mustafa Hacıkerimoğlu’na çektikleri operasyonun nedenini şöyle anlatayım…
Bir yemekli toplantıda, “Trabzonspor formanızı üzerinizden çıkarın öyle yöneticilik yapın.” demeleri üzerine aldıkları cevap, “Soyunup mu gezeyim?” olmuştur.
İşte bu sebeple Trabzonsporlular, Hacıkerimoğlu’nun sonuna kadar arkasında güçlü bir şekilde durdu.
Duramayan ise şampiyon kulübün başkanı ve yönetimi oldu.
Mustafa Hacıkerimoğlu’nun Trabzonsporluluğuna bir şey olmadı ama; sayın Ağaoğlu aklımız sorularla doldu.

TETİKÇİ!

UEFA: Fenerbahçe’nin 8 karşılaşmasının 4’ünde şike ve teşvik tespit edilmiştir.
CAS Gerekçeli Karar: UEFA'nın şike ve teşvik nedeniyle suç tespit ettiği 8 karşılaşmanın 4'ü konusunda sarı-lacivertlileri 4 karşılaşmada şikeye teşebbüsten suçlu buldu.
Aziz Yıldırım: Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım!
Tapelerin yasa dışı alındığını varsayarak UEFA ve CAS’ın aldığı kararlar açık ve nettir. Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurduğu cümleler ortadadır.
Şimdi sormak isterim Odatv spor servisine; sizin spor servisinizin Trabzonspor düşmanlığı nereden geliyor?
Trabzonspor şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, taraftarının yaptığı kutlamalar dünya gündemindeyken, Kayserispor mağlubiyeti sonucu attığınız, “Kutlamalar bir hafta sürdü.” başlığına yine Trabzonspor taraftarı 500 bine yakın insanla Yenikapı’da eğlenerek cevap vermedi mi?
Siz değil misiniz Yenikapı kutlamalarını görmeyerek gazeteciliğe ihanet eden?
Ali Koç’un her açıklamasını sanki Trabzonspor şike yapmış gibi işlerken hiç sıkılmadınız mı?
Trabzon eski milletvekillerinden CHP’li Mehmet Volkan Canalioğlu’nun, “Kupamızı verin kardeşim.’’ açıklamasından sonra günlerce tahrik edici haberler yapmadınız mı?
Ve yine; AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın, Mustafa Hacıkerimoğlu hakkında verdiği haklı açıklamayı manşetinize taşıyıp, “Salih Cora tehdit etti!” şekilde akıl dışı haberlere imza atmadınız mı?
Gerek Trabzonspor, gerekse Fenerbahçe Türk futbolunun güzide futbol takımlarıdır.
Türk futbol liginde mücadele eden diğer takımlarda aynı değeri taşır.
Futbol severler renklere âşıktır, futbolun dostluk ver kardeşlik olduğunu her renk formayla Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına gelenler size gösteremedi mi?
Ben de bir gazeteciyim, ben de bir tarafım.
Siz de bir taraf olabilir siniz ancak gazetecilik etik ilkelerine uymuyorsunuz.
Sizi gazeteciliğe davet ediyorum.