Değerli okurlarımız.

Yaptığımız haberlerimizin ardından sizden aldığımız övgü dolu mesajlarla yolumuza devam ediyoruz.

Geride bırakacağımız haftada da bölgenin birçok sıkıntıyı gazetemize taşıyıp sorunlara çözüm aramaya çalıştık.

Hafta içerisinde neleri gündeme getirdik gelin birlikte hatırlayalım.

***

TONYAKOOP’un üretimi durdurma kararının ardından gerek üreticilerin gerekse siyasilerin açıklamalarını “Yaraya Merhem Olalım” başlığı ile sayfamıza taşıdık.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Türkay Gümüş’ün hedeflerine ve projelerine gazetemizde geniş yer verdik.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin vatandaşlara mesajını, “Durmak Yok Yola Devam” diye siz okuyucularımıza duyurduk.

***  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan’ın adaylık açıklamasını, “Marka Kent Arayışındayız” başlığı ile yayınladık. Yine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için

başvuruda bulunan Davut Çakır, Ergin Aydın ve Mustafa Yaylalı’nın da Trabzonluya mesajlarını sizlerle paylaştık.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı için ismi İYİ Parti ile anılan Atakan Aksoy’un mevcut belediye yönetimini eleştiren açıklamalarını da “Büyükşehir Sınıfta Kaldı” başlığı ile paylaştık.

***

Kayabaşı Yaylası Enginoba Mevkii’nde inşa edilen yayla evlerinin hacı andıran görüntüsünün tepki çekmesini de, “Bu Nasıl Mimari?” diye gazetemizin manşetinden sorguladık. 

***

Kızlar Manastırı, Sümela ve Şehir Müzesi’nin kapalı olmasının yanı sıra Ayasofya’nın da kapatılmasının gündeme gelmesini yorumlayan KATİD Başkan Yardımcısı Ali Şahin’in açıklamalarını da, “Turizm Risk

Altında” başlığı ile yayınladık.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ün Trabzon’u hedef alan sözlerine de “Haddini Aştı” şeklinde gazetemizde yer verdik.

***

Yaşanan ekonomik krizle birlikte esnafın kepenk indirmesine, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’nın sessiz kalmasını da,“Esnaf Batıyor Kara Bakıyor” manşeti ile siz okuyucularımıza sunduk. 

AK Parti Ortahisar Belediyesi Başkan Aday Adayı Murat Zeki Solak’ın proje ve hedeflerini anlattığı röportajına da, “Misyonumuz Ortak Akıl” başlığı ile gazetemizde geniş yer verdik.

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’in söyleşişi de hafta içerisinde geniş şekilde gazetemizde yer aldı.

***

Tabakhane bölgesinden yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte yaşanan çökmelerin yıkılma tehdidi oluşturmasını da, “Tabakhane’de Derin Korku” diye birinci sayfamızda yer verdik. 

***

Bir haftayı daha işte bu şekilde sonlandırıyoruz.

Başta da söylediğimiz gibi, sizden aldığımız güç ve övgü dolu mesajlarla yolumuza devam ediyoruz.

Kalın sağlıcakla…