Fatih Tekke, Galatasaray'dan İki Oyuncu İçin Kolları Sıvadı! Fatih Tekke, Galatasaray'dan İki Oyuncu İçin Kolları Sıvadı!

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Mustafa Eskihellaç, dünkü antrenmana katılabilmek için büyük bir fedakarlık gösterdi. Gaziantep’ten yola çıkan 27 yaşındaki sol bek, uçaktaki uzun aktarmalar nedeniyle karayoluyla Trabzon’a gelmeyi tercih etti. Ancak yoğun kar yağışı, yolculuğunu zorlu hale getirdi.

Mustafa, Gaziantep’ten öğle saatlerinde yola çıktı, ancak Malatya-Sivas yolunda yoğun kar nedeniyle mahsur kaldı. Aracını çekiciyle kurtaran futbolcu, Malatya’da bir gece konakladıktan sonra sabaha karşı yeniden yola çıktı. 24 saat süren zorlu bir yolculuğun ardından Trabzon’a ulaşan Mustafa, antrenmana katılmak için büyük bir çaba sarf etti. Bu azmi, teknik ekibin takdirini kazandı.

Eyüpspor Maçında İlk 11’de

Trabzonspor'da Barisic'in kiralık gönderilmesi, Eren Elmalı'nın kart cezası ve Arif Boşluk'un tedavi süreci nedeniyle sol bekte eksiklik yaşanıyordu. Mustafa Eskihellaç, bu boşluğu dolduracak ve Eyüpspor karşısında sol bekte görev alacak.

Editör: Gözde Üçüncü