AHMET METİN GENÇ VE VEFA!

Ahmet Metin Genç, Trabzon siyasetinin tüm kademelerinde bulunmuş bir isimdir. AK Parti’nin kuruluşunda yer aldı. İl Başkanlığı yaptı, Trabzon’un en büyük ilçesi Ortahisar’da 2 dönem belediye başkanlığı yaptı ve son olarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile 31 Mart’taki yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ahmet Metin Genç, vefa duygusu ile tanınan bir isimdir. Siyasette vefanın olması gerektiğini daima vurgular. Genç, göreve geldiği günden bu yana, Trabzon'un geçmişine ve değerlerine sahip çıkmaya daima özen gösterir. Bu kapsamda Başkan Genç, seçim çalışmaları için gittiği her ilçede görev yaptığı, birlikte çalıştığı isimleri anmadan geçmedi. Hatta ilçelere tek bir çivi çakan herkese değindi. Hayrat’ta da Maçka’da da Haçka’da da… Yaşayanlara sağlık sıhhat afiyet diledi, vefat etmiş olanları rahmetle andı. Genç'in vefa duygusu, Trabzon'un geçmişine ve değerlerine sahip çıkmasından dolayı vatandaşlarda memnuniyetlerini sık sık dile getiriyor. Trabzon yerel siyasetinde, Ahmet Metin Genç'in vefa duygusunun seçimlerde kendisine avantaj sağlayacağı ifade ediliyor.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen Başkan Ekim, ilk mesai gününde çiçeklerle karşılandı. Başkan Ekim, karşılama seremonisinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “İlk günkü aşk ve heyecanla yine ve yeniden Bismillah dedik; yola çıktık. Rabbim utandırmasın. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterildik. İnşallah halkımızın teveccühüyle de Akçaabat’ımıza hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Belediye olarak, tüm ekibimizle birlikte 2019 yılından bugüne var gücümüzle çalıştık; çalışmaya devam edeceğiz. Biz, büyük bir aileyiz. Bu büyük aile ile birlikte şehrimize hizmet ettik. Dürüstlük, samimiyet, adalet, eşitlik ve şeffaflık ilkelerini daima önde tuttuk. Biz, bir bütün olarak şehrimizi yönettik. Birlik içerisinde şehrimizi geliştirecek projelere imza attık. Rabbim birliğimizi daim eylersin. Akçaabat Belediyesi ailesi mensupları olarak tüm personellerime yürekten teşekkür ediyorum.”  Başkan Ekim’in Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinin ardından ilk mesai gününde çiçeklerle karşılayan belediye personelleri, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

ÇOLAK GÜVEN TAZELEDİ

Nokta Atış - 28.05.2024 Nokta Atış - 28.05.2024

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 16. Dönem Genel Kurulu ve seçimleri tamamlandı. Önceki dönem Başkanı Prof. Dr. Ebru Çolak ve yönetimi yeniden seçilerek güvem tazeledi. İki ayrı liste olarak yarışan Harita Mühendisleri içerisinde Çolak ve ekibi, rakibine 50 civarında oy fark atarak yeniden seçildi. Başkan Çolak, yeni projeleri ile mesleğine ve kente katkı vermeye devam edecek.