GEÇMİŞ OLSUN ATALAY
Trabzonlu hemşerimiz Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü, Trabzon’da Karadeniz Oyunları ile Gençlik Olimpiyatlarının ev sahipliği yapmasında büyük emeği olan Mehmet Atalay, sevenlerini korkuttu.

Son dönemlerde vaktinin büyük bölümünü Of’taki köy evinde geçiren Atalay’ın İstanbul’dayken kalbinden bir rahatsızlık yaşadığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrendik.

Ciddi bir sorunu olmayan Atalay kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede kalacak ve ardından taburcu olacak. Atalay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HAKKINIZI ÖDEMEK İÇİN NE YAPSAK AZ
Trabzon’da Anneler Günü etkinlikleri dijital ortamda da devam etti. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu duygusal bir buluşmayla birlikte şehit anneleriyle bir araya geldi.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Valimiz İsmail Ustaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Annelerimizle Gönül Buluşmaları adlı programda bir araya geldi. Programda çevrim içi bağlantı ile Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitlerimizin kabirlerinde canlı yayın ile Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.” ifadeleri kullanıldı.

Bu vesile ile Şehit Annelerimize sizin hakkınızı ödemek için en yapsak azdır diyoruz.

SEYMENOĞLU ORTAYA ÇIKTI
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları’nın Anneler Günü nedeniyle düzenlediği programda AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti Trabzon eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu annelerle bir araya geldi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen buluşma ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Annem benim. Psikolojik Danışman Damla Nur Öztürk’ün moderatörlüğünde birbirinden kıymetli hikâyeleri olan değerli annelerimizle bir araya geldik. Bir dahaki buluşmamıza kahve ekleyelim mi?”

Safiye Seymenoğlu’nu da böylelikle uzun süre sonra yeniden görmüş olduk. Acaba nerelerdeydi epey zamandır?

OYMAN DİKKAT ÇEKTİ
Anneler Günü ile ilgili sosyal medya kutlamalarına CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman da katıldı. Oyman elinde gitarı ile Annem şarkısını seslendirdi. Trabzon siyasetine farklı bir hareket getiren Oyman bu kutlaması ile yine dikkat çekmeyi başardı.

BAKAN DEĞİŞTİ AMA…
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’na ilişkin açıklama yaparak, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ocak ayı başında engelli ataması yapılacağını açıklamış biz de bu konunun takipçisi olacağız demiştik. Bakan değişti, hatta bakanlık ikiye bölünde fakat bir tek şey değişmedi, verilen sözler tutulmadı, engelli atamaları yine yapılmadı.” dedi.

Kaya, “Verdiğimiz teklifler kanunlaşırsa engelli vatandaşlarımız hem ekonomik hem sosyal hem de psikolojik anlamda kendilerini iyi hissedecekler. Unutulmamalıdır ki her birey bir engelli adayıdır. Bu düşünceyle engelli vatandaşlarımızla empati yapılmalı, onların hayatını kolaylaştıracak anayasal düzenlemeleri bir an önce hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Engelli vatandaşlarımız için bekleyen iyileştirmelerin yapılmasını bizler de gönülden istiyoruz. Umarız kısa sürede bu beklentiler gerçekleşir. Unutmayalım, hepimizi birer engelli adayıyız.

Editör: Haber Merkezi