GÜMÜŞ’E YENİ GÖREV AKES-DER

Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten AK Parti Trabzon eski Kadın Kolları Başkanı siyasetin önemli ismi Havva Gümüş AKES-DER Trabzon İl Başkanı olarak atandı. Daha önce siyaset ve yerel yönetimler alanında birçok başarılı projeye imza atan Gümüş sosyal projeler ve yardım faaliyetleriyle de halkın sevgisini kazanıp, gönüllere girmeyi başarmıştı. Aynı zamanda köşe yazarımız olan Gümüş’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

EMEK VERENLERİ KUTLUYORUZ

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı. Özdemir açılışla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Gelişen Türkiye yolunda gençlerin omzunda yükselecek bilimin, öğrencilerde bilim kültürünün gelişmesi amacıyla Yomra Fen Lisesinde organize edilen TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına katılım sağladık. Sevgili gençlerimize, değerli okul yönetimine ve projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” Biz de fuara emek veren herkesi kutluyoruz.

BU UYARILARA DİKKAT

7-13 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İçişleri Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik etkinliği Vakfıkebir’de düzenlendi. Vakfıkebir’de Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik uygulamasında yayalar bilgilendirildi. Vakfıkebir İlçesinin en işlek caddesi olan 14 Şubat Kurtuluş Caddesi üzerinde emniyet ve jandarma ekiplerinin katılımıyla uygulama yapıldı. 7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleştirilen Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik farkındalık etkinliği Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi üzerinde gerçekleştirildi. Vakfıkebir ilçemizde gerçekleştirilen farkındalık uygulamasına İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ, İl Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan, yayaları bilgilendirerek çeşitli broşürler dağıtıldı. Tüm vatandaşlarımızı bu uyarılara dikkat etmeye davet ediyoruz.

İŞ ARAYANLARA DUYURALIM

Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) 35 araştırma görevlisi alınacağı bildirildi. KTÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesine 9, Fen Fakültesine 7 araştırma görevlisi alınacak. Mimarlık, Orman, Sürmene Deniz Bilimleri, Eczacılık, İktisadi ve İdari Bilimler ile Of Teknoloji fakültelerinin yanı sıra Sağlık Hizmetleri, Sürmene Abdullah Kanca ve Trabzon meslek yüksekokullarına 2'şer, Edebiyat Fakültesine de 1 araştırma görevlisi atanacak. Kadrolara başvurular, 19 Mayıs'a kadar "online.ktu.edu.tr" internet adresinden yapılabilecek. İlgilenenlere duyurmuş olalım.

Editör: Haber Merkezi