ARTIK HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULSUN
Trabzon halkının uzun zamandır yapılmasını beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışmaları sürüyor. Çömlekçi’de 2’nci etap kapsamında otellerin olduğu bölgede yıkımlara başlanırken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da çalışmaları yerinde inceleyip, “İnşallah 2023’ün sonuna geldiğimizde burada bambaşka bir Çömlekçi’yi yaşayacağız.” açıklamasında bulundu. Bundan önceki süreçte de Çömlekçi için benzer açıklamalar duymuştuk. Umarız bu açıklamalar Çömlekçi için son olur ve o bölge artık hak ettiği değeri bulur.

BİRLİKTE GÜÇLÜLER
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, İçişleri Bakanlığı ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün işbirliği ile yapmış olduğu Türkiye Muhtarları El Ele Projesi’nin ikincisi Van’da gerçekleştirildi. Projeye destek veren Vali Mehmet Emin Bilmez’e, İller İdaresi Daire Başkanı Ahmet Dalkıran’a, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk’e ve Türkiye’nin dört bir yanından Van’a giden muhtarlara teşekkür edilerek, “Birlikte Güçlüyüz.” mesajı verildi. Konfederasyon Başkanı Aktürk bu gibi projelerle adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

GENÇ YERİNDE TESPİTLER YAPIYOR
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Covid-19 kapanmalarından sonra sahaya inen ilk başkanlardan biri olarak göze çarptı. Esnafları ziyaret eden Başkan Genç’in, sorunları dinleyerek belediye olarak ne yapılması gerektiği yönünde notlar alıp acil eylem planı hazırlayacağı öğrenildi. Kurmayları ile birlikte belediyede toplantı düzenleyen Genç’in, haziran ayı içerisinde Trabzon esnafının sıkıntılarını yerinde tespit ederek Temmuz ayında kapsamlı bir çalışma yapacağı öğrenildi. Bizler de kendisini bu konuda destekliyoruz.

ŞEHRİN SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ
Gelişim ve Demokrasi Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Ayaz, Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez’i ziyaret etti. Ayaz ziyaretle ilgili, “Gelişim ve Demokrasi Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak Trabzon Barosu Başkanı’nı ziyaret ettik. Ülkemiz ve Trabzon’umuzun sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez Başkan'a misafirperverlikleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.” ifadesini kullandı. Ayaz’ın Trabzon’da ziyaretleri devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi