Nokta Atış - 02.07.2024 Nokta Atış - 02.07.2024

BAŞKAN GENÇ SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti’den 31 Mart Yerel Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na aday gösterilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim startını Çaykara’dan verdi. Genç Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Çaykara Belediye Başkanı Muhammet Selçuk, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Kadın Kolları, AK Parti Çaykara Gençlik Kolları ve partililerle bir araya gelerek hem tanışma kaynaşma hem de toplantıya katılım sağlayan partililere hitap etti.

ULAŞIMA KAR MUHALEFETİ

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde geçtiğimiz hafta sonu etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle 209 köy yolu ulaşıma kapandı. Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize'de etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı köy yollarına ulaşım sağlanamıyor. Doğu Karadeniz'de hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle Artvin'in Ardanuç ilçesinde 19 köy yolu ulaşıma kapanırken, merkezde ve diğer ilçelerde herhangi bir köy yolunda ulaşım sorunu yaşanmıyor. Rize’de ise Çamlıhemşin'de 7, İkizdere'de ise 22 olmak üzere toplam 29 köy yolu ulaşıma kapanırken; Giresun'da da etkili olan kar yağışı sonrası Alucra'da 1, Çamoluk'ta 16, Dereli'de 25, Keşap'ta 1 ve Şebinkarahisar'da 19 olmak üzere 62 köy yolu ulaşıma kapandı. Gümüşhane'de ise merkezde 25, Kelkit'te 15, Köse'de 8, Kürtün'de 8, Şiran'da 43 olmak üzere toplam 99 köy yolu ulaşıma kapanırken, Trabzon'da ise özellikle iç kesimde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmıyor. Bölgede ekiplerin kapalı köy yollarını açma faaliyetleri devam ediyor.

ÖZEL BULUŞMA

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, evde eğitim alan Emre Can Yılmaz’ın özel bir isteğini yerine getirerek onu sanatçı Onay Şahin ile buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, evde eğitim gören Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu 9. sınıf öğrencisi Emre Can Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Emre Can, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta’ya özel bir istekte bulunarak sanatçı Onay Şahin’i görmek istediğini ifade etti. Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Emre Can’ın isteğini yerine getirme kararı alarak sanatçı Onay Şahin’i Emre Can ile buluşturdu. Onay Şahin, Emre Can’ı evinde ziyaret ederek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi ve birlikte türkü seslendirdi. Onay Şahin'in sürpriz ziyaretiyle mutluluğu gözlerinden okunan Emre Can ve ailesi, bu özel buluşma için teşekkürlerini iletti. Sanatçı Onay Şahin ise genç hayranıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.