VALİLİKTE İMZALAR ATILDI
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon’da hibe destek alan projelere yönelik gerçekleştirilen protokol imza töreni Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı. Hibe desteği alan derneklerin yöneticilerinin katıldığı toplantı İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Salih Seyyar da hazır bulundu. Destek alan projelerin toplumda farkındalık yaratacağını belirten Vali İsmail Ustaoğlu, “Bu projeleri, devletimizin sağlamış olduğu kaynakları yerinde ve amacına uygun olarak kullanıp bir an önce hayata geçirmeliyiz. Hibe alan projelerin sahiplerini tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Hazırlanan 33 proje arasından 9 projenin hibe desteği almaya hak kazandığını ifade eden İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Salih Seyyar da, “Hibe alan bu 9 proje; su sporundan turizme, kadın çiftçilerin desteklenmesinden yöresel ürünlere, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılıp sosyal aktivitelerle buluşturulması konularını içeriyor” diye konuştu.

KAMPÜSTE BAŞKAN VAR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehre geldiği günden beri yaptıklarıyla hem şehrin hem de sosyla medyanın gündemi olmayı başardı. Twitter daveti ile nikah şahidi olan, öğrenci evine çiğ köfte partisine katılan, eşi Sevcan Hanımla dolmuşla şehir turu atan, kemençe eşliğinde “Sen yağmur ol ben bulut. Maçka’da buluşalım” diyen Zorluoğlu, yine takdir toplayan bir harekete imza attı. Büte Kalma Sahura Kal sloganı ile yola çıkan Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kanuni Kampüsü Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesinde final sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret edip sahurluk ikramlarda bulundu. Zorluoğlu’nun bu ziyaretine içeren görüntüler sosyal medyada büyük beğeni aldı.

MÜDÜRÜ SOKAKTA GÖRMEK
TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş da, başkanı gibi sosyal medyayı etkin kullananlardan. Tekataş, yaptığı işlerle adından söz ettirirken sosyal medyada da adeta estiriyor. TİSKİ’ye dirlik, düzen ve disiplin getirdiği belirtilen Ali Tekataş, önceki gün Maraş Caddesi’nde çalışan arıza ekibini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kendilerine iftarlık takdim etti. “Fedakarane çalışmaları nedeniyle tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum” notunu da paylaşan Tekataş’a verilen cevaplar dikkatimizi çekti. Geçmişle bugünü karşılaştırmak doğru değil belki ama, takipçilerinden birinin, “Sayın müdürüm alışmamışlardır müdür beyi sokakta görmeye yapmayın” yorumu dikkat çekti.

ÇEBİ ATAĞA KALKTI
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi de belediye çalışmalarını sosyal medyadan anbean paylaşıyor. Bir belediyenin en önemli birimlerinden biri olan Fen İşleri’nden sorumlu olan Çebi, iyi bir ekiple güzel işler yapmanın gayretinde. Çebi dün sezonun ilk asfalt çalışmasını yaptıklarını duyurdu. 2019 yılı programını en güzel şekilde tamamlayacaklarını da belirten Çebi, “Hedef en mutlu şehir Ortahisar” notunu da ekledi. Güzel ve doğru yapılan her şeyi bu sayfalardan takdir edeceğiz.

GEÇMİŞ OLSUN REVİ
Birkaç zamandır Trabzon’da olmadığı göze çarpan ve partinin programlarına da katılmadığı gözlenen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ayağındaki kitle sebebiyle dün İstanbul’da bir operasyon geçirdiği öğrenildi. Annesinin vefatı ve ardından ağabeyinin tedavi süreci ile ilgilenmesi nedeniyle oldukça stresli günler geçiren Revi’nin bir taraftan da ayağındaki problemle uğraştığı belirtildi. Başkan Revi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Editör: Haber Merkezi