YOMRA ÖRNEK OLMALI

Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak yoğun çalışmasının arasında Yomra’nın mahallelerini es geçmeyerek ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümleri için gerekli çalışmaları yapıyor. Kaymakam Öztabak, geçtiğimiz hafta sonu da Demirciler ve Tepeköy mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde Kaymakam Öztabak halkla sohbet etme imkânı buldu. Bu tarz ziyaretlerin diğer ilçe kaymakamlarına da örnek olmasını diliyoruz.

MİLLİ EĞİTİM DUY BU SESİ

Geçtiğimiz hafta sonu Anadolu Üniversitesi’nin açık öğretim sınavları vardı. Bu sınavlara giren öğrencilerden bir tanesi gazetemize ulaşarak bakın neler dedi: “Kasım ayında sınava girdik ama okul oldukça soğuktu. Bu okulda sınav olduğunu bilen yetkililer acaba ısınma sıkıntısını neden çözmezler. Milli Eğitim’in okulunu ısıtamayacak acizlikte olduğunu düşünmüyorum. Hem de salgın döneminde insanları bu kadar uzun saat soğukta tutmanın bir açıklaması olmalı. Bu sıkıntıyı dile getirmiş olayım.” Dediğimiz gibi, vatandaş bunları söylüyor. Kendi sıcak koltukları değişmesin diye aylardır mücadele eden şehirdeki milli eğitim müdürleri bu konuya da biraz mesai verirler herhalde.

SİYASET OLDUKÇA AKTİF

Son günlerde siyasetin Trabzon’da oldukça aktif olduğunu gözlemlemekteyiz. AK Parti Teşkilat Akademisi Programı’nı hayata geçirdi, CHP ilçelere ağırlık verip parti içi programlar düzenledi, MHP Adım Adım 2023 İl İl Anadolu programını gerçekleştirdi, İYİ Parti Teşkilat Eğitim Programı düzenledi, DEVA Arsin Kongresi’ni yaptı. Görünen o ki tüm partiler yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu durum da şehir siyasetine dinamizm kazandırıyor.

MELEK KONUŞACAK

Trabzon’un eski Belediye Başkanı Hasan Melek önümüzdeki günlerde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basının karşısına çıkıp şehri yönetenlere uyarılarda bulunacak. Trabzon’un tarihini an be ana bilen Melek şehri yönetenlere bakalım ne gibi uyarılar yapacak.

AKBULUT AĞLATTI

İYİ Parti Trabzon Kurucu İl Sekreteri Erkan Akbulut’un dedesi, 27. Dönem İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Osman Akbulut ve Selahattin Akbulut’un babası MHP Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Akbulut’a Allah’tan rahmet geride kalan ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi