Proje, Trabzonspor’un yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) iş birliğinde yürütülüyor. Tanıtım toplantısına Trabzonspor antrenörleri, TÜFAD ve ASKF temsilcileri ile çok sayıda spor insanı katıldı.

Toplantıda konuşan TÜFAD Başkan Yardımcısı İsmail Gündoğdu, Trabzonspor’un projede yer almasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Trabzonspor’un böyle bir projede TÜFAD’a da yer vermesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Nedim Karadeniz hocamızın Trabzon futboluna katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Trabzonspor-Galatasaray derbisinde tartışmalı pozisyon: Penaltı beklediler, ofsayt çıktı
Trabzonspor-Galatasaray derbisinde tartışmalı pozisyon: Penaltı beklediler, ofsayt çıktı
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor Futbol Akademisi Eğitim Sorumlusu Nedim Karadeniz ise konuşmasında, amatör takımlarla olan geçmişten gelen güçlü bağlara dikkat çekti. Karadeniz, “Bu şehirde amatör kulüplerle Trabzonspor arasında uzun yıllardır süren iş birliklerinin olumlu sonuçları oldu. Bugün İsviçre’de ülkemizi temsil etmeye hazırlanan U19 takımımız da bu ortak emeğin bir ürünü” ifadelerini kullandı. Ayrıca Karadeniz, projeye destek veren Futbol Akademisi Koordinatörü Güngör Şahinkaya, İlker Erdem ve Okan Özke’ye teşekkür etti.

Proje kapsamında Trabzonspor ile amatör futbol kulüpleri arasında antrenör ve oyuncu gelişimi, antrenman içeriklerinin paylaşımı, oyuncu takibi, kulüplerin beklenti ve sorunlarının tespiti gibi birçok alanda etkileşim ve iş birliğinin artırılması hedefleniyor.