Teknik direktör Fatih Tekke’nin geçtiğimiz sezon boyunca sık sık dile getirdiği "oyun temposunun düşük olduğu" yönündeki değerlendirmeleri doğrultusunda, merkez orta sahaya iki yeni transfer yapılması planlanıyor. Mevcut kadrodaki oyuncuların benzer özelliklere sahip olması nedeniyle, farklı profilde ve daha dinamik isimler hedefe alındı.

Bordo-mavili yönetimin gündemindeki isimlerden biri de Rapid Wien forması giyen Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare. 22 yaşındaki futbolcunun transferinin, teknik direktör Fatih Tekke tarafından ısrarla istendiği öğrenildi. 1.81 boyundaki Sangare, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi Elemeleri'nde Trabzonspor’a karşı sergilediği performansla dikkat çekmişti.

Furkan Orak'a Avrupa kancası!
Furkan Orak'a Avrupa kancası!
İçeriği Görüntüle

Sangare'nin Rapid Wien ile olan sözleşmesi 2028 yılında sona erecek. Market değeri 6 milyon euro olarak gösterilen futbolcu için Trabzonspor daha önce 5 milyon euro teklif etmiş, bu teklif kabul görmeyince 6 milyon euro’ya çıkılmıştı. Ancak Rapid Wien'in beklentisinin 10 milyon euro seviyesinde olduğu belirtiliyor. Trabzonspor yönetimi, bu bedeli ödemeyi düşünmüyor ancak oyuncunun transferini gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.