UEFA’ya çıkartma yapmışlar.
Yanlarına şahit diye birkaç kişi de almışlar.
Biri, bir gazetenin üst düzey yöneticisi... Ne soracaklarsa..!
Diğerleri Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay.
Keşke namı değer “şeytan” lakaplı futbolcu Rıdvan’ı da çağırsaydılar. Mübarek ramazan ayından olsa gerek, o yüzden çağırmadılar demek!
Bozacıların şahidi şıracılar.
***
Şüpheli maçları izlettirmişler.
Merak ettik; o maçların arasında Buca - Fenerbahçe maçı var mıydı acaba?
Veya Ferrari’nin kel kafasını elleriyle bir yandan tokmaklayan, diğer yandan tırmalayan Lugano’nun sahada kaldığı, Ferrari’nin kırmızı kart gördüğü Beşiktaş-Fenerbahçe maçı?
***
Ünlü gazeteci Özkök, siyah çantanın sırrını anlatmış:
“ Şike parası olduğu iddia edilen siyah çantanın içinde yönetici İlhan Ekşioğlu’nun elbisesi vardı. Ekşioğlu bu kıyafeti uğurlu kabul ettiği için maç sırasında giyiyormuş”
( Bilmeyen de Özkök’u, Ekşioğlu’nun koruması, danışmanı, ya da moda tasarımcısı sanır!)
Duruşmanın ardından, “ Karar sizce ne olur sorusuna?”
“ Karşımızda yüzlerini anlamadığımız insanlar vardı, kararlarını bilemeyiz” demiş.
( Sen ki dünyayı yemiş yutmuş, öbür dünyadan borç alan, adamın dışkısına bakıp ne yediğini anlayan biri olarak, iki kulağı, iki gözü, iki kolu ve iki ayağı olan adamların hem dilinden, hem de beden dilinden bir şey anlamadın öyle mi?)
***
Kaleci Korcan da “ bilerek gol yemediğini” vurgulamış.
Yedim mi deseydi yani!
Gerçi haksız da değil hani(!), kedi tuttuğunu, kaleci tutmadığını yer.
***
Müfettiş Palacios’un UEFA Tahkim Kurulu’na sunduğu deliller Fenerbahçe heyetini bayağı bi şaşırtmış, rahatsız etmiş.
Birinci Etik Kurulu raporunu ve polis fezlekesinde yer alan 300 tapeyi delil olarak görünce, “ ortada geçerli Etik kurulu raporunun ana delil olarak sunulmasını “ komedi” olarak yorumlamışlar.
“ Ortada geçerli Etik Kurulu raporu varken, geçersiz olanın ceza için delil olarak sunulmasına “skandaldır” demişler.
***
Siz, nasıl böyle bir şey yaparsınız!
Adamlara ne diye çalışmadıkları yerlerden sormazsınız!
Yaptığınız oldu mu ya şimdi? Acun Ilıcalı adında magazin programcısı var, bak onu da kızdırdınız.
İnsan en azından azıcık bi tüyo verirdi!
Zira Türkiye’de neler vermediler, neler demediler...
Laf aramızda en komiği de “Sahaya yansımadı” demeleriydi.