SANAT CAMİASI ONUNLA MUTLU

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’in özellikle 10 yıl ilçe belediye başkanlığı döneminde Trabzon’un sanat camiasına vermiş olduğu destek herkes tarafından bilinir. Görevi süresi boyunca şehirdeki sanatçılarla bir araya gelmesi şehrin sorunlarına cevap arması şehrin sanatına destek konusunda ciddi bir katkı sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresi boyunca da sanat camiasına destek konusunda devam edeceğini ifade etti.

SOYLU SAHADA

‘Yeniden İstanbul’ sloganı ile yerel seçim çalışmalarına katkı veren AK Parti İstanbul Milletvekili, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ev, işyeri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Şişli, Zeytinburnu, Fatih ve Eyüp Sultan’da saha çalışmalarına devam eden Soylu’ya vatandaşların ilgisi büyüktü. İstanbul Büyükşehir ve ilçelerinde AK Parti’nin birbirinden değerli çalışkan ve başarılı belediye başkan adaylarını gösterdiğini dile getiren Soylu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhur ittifakı ruhuna sadık kalarak sahadayız ve kazanacağız.” mesajı verdi.

İstanbul’da vatandaşın kendisine gösterdiği ilgi ve alakanın devlete olan inancın bir göstergesi olduğunu dile getiren Soylu, “Milletimiz vefalıdır. Doğruyu-yanlışı en iyi bilendir. 31 Mart yerel seçimlerinde milletimiz sandıkta son sözü söyleyecektir.” dedi.

EN İYİSİNİN PEŞİNDE KOŞACAĞIZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret çalışmalarına devam ediyor. Başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat İnönü Caddesi ve İstiklal Caddesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Akçaabat’ta yapılan işleri, inşaat aşamasında olan ve devam eden projeleri, şehrin gelişimine katkı sağlayan yatırımları ayrıntılarıyla esnaf ahalisiyle paylaşan Başkan Ekim, durmak yok; birlik ve dirlik içerisinde yola devam dedi. Esnaf ahalisinin görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Ekim, yeni dönemde de gönül belediyeciliğini gönülden gelen sevdayla yapacağını dile getirdi. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine soluksuz devam eden Başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabatlılar Vakfı’nı, Esnaf Sanatkârlar Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretinde tam destek sözü alan Başkan Ekim, “Biz, bir elin parmakları gibi ayrılmaz bir bütünüz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte Akçaabat’ımızın her kesimine hitap ediyor; her kesimini kucaklıyoruz. Bugüne kadar işbirliği içerisinde çalışarak Akçaabat’ımızı ve Akçaabatlılarımızı kalkındırma gayretinde olduk. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde ortak aklın üstünlüğü ile Akçaabat’ımız için daima en iyi olanın peşinden koştuk. Yine ve yeniden hep birlikte şehrimiz için en iyisinin peşinde koşacağız.” dedi.

Nokta Atış - 08.07.2024 Nokta Atış - 08.07.2024