Dünya var olduktan beri, insanlar arasında savaşlar devam etmekte ve dünya durdukça da devam edecektir. Bizlerle yapılan savaşlara baktığımızda, daha ziyade ehli küfür, biz Müslüman Türkler arasında yapıldığını görmekteyiz. 

1915 yılında Ermenilerle yapılan savaşta, bizden değil yine Ermenilerden kaynaklanmıştır. Bu savaşta biz Müslüman Türklere yabancı güçlerin desteği ile çok büyük zulümler yapılmıştır. 

Öyle Ermenilerin yalan beyanlarla Dünya Devletlerini yanlarına alabilmek için, soykırımı sürekli gündem yapmaktadırlar. 

Ermenilere soy kıyımı yapılmadığının kanıtları, devlet arşivlerine bakıldığında gün ışığı gibi ortadadır. Ama gelin görün ki; Türk Milet'ini sevmeyen, ancak sever gözüken Dünya devletleri taraflı ortaya attıkları asılsız iddialara, yukarıda da belirttiğim gibi her sene karşımıza çıkmaktadırlar. Bunun birçok sebepleri yanında en önemli sebep, Ermeniler tarafından ülkemizi Dünya devletlerine karşı yalnızlaştırmak ve Müslüman olduğumuzdan ötürü bizleri barbar bir millet olarak tanıtmak istemektedirler.

Bütün bu asılsız iddialar, Türkiye'nin İslam devleti olmasının rolü çok büyüktür. Dünya müşriklerine Allah (c.c) ne buyuruyor? 

“Siz isteseniz de istemeseniz de ben Nur'umu tamamlayacağım.” 

Tarihe baktığımızda gayrimüslimler eskiden olduğu gibi Osmanlı'yı nasıl iç ve dış güçlerle bir araya gelerek yıktıkları gibi, şimdi de ülkemizi her türlü entrikalar ortaya atarak yıkmaya çalışmaktadırlar. 

Allah onlara fırsat vermesin!

Gayrimüslimler (müşrikler) temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp, her sene önümüze soykırımı koyarak, bizlere kabul ettirip, milyonlarca tazminatlara mahkûm ettirmeye uğraşmaktadırlar. 

Tabii ki bunun sonucu; ekonomik yönden Türkiye'mizi çökertmek için, büyük çabalar sarf etmektedirler.

Amerikan Başkan' ı ve diğer devlet başkanları müşrik olduklarından, soykırımı onaylayıp, bu da tabii olarak taraf olduklarını göstermektedir. 1927'de Bolşevik yıkılıp komünizm ihtilali Rusya'da yapılarak, yüzbinlerce insanı katlettikleri, bir o kadar da yerlerinden yurtlarından sürüldüklerini, oranın idarecileri görmezden gelerek, Türkiye'nin soykırım yaptığını söylemektedirler. 

Sözde müttefikimiz olan Amerikan Başkan'ı soykırımını kullanıp Türkiye'yi suçlu göstermektedir. Ey Amerika ve şuandaki Başkan! Siz daha dün Japonya'yı yerle bir etmediniz mi? Vietnam Milet'ini tamamen asimileye tabii tutmadınız mı? Son yıllarda da Ortadoğu'nun çeşitli yerlerinde ve en bariz yerde Irak'ta Suriye 'de, binlerce masum insanı öldürmek, soykırımı değil de başka ne olabilir?

Ehli küfür her zaman ehli küfürdür. Dost görünmesine bakmayın. Diğer ülkelere de baktığımızda, Nazi katliamlarını Dünya unutmamıştır. Buna rağmen ehli küfür olduğu için Dünya devletleri görmezden gelmektedirler. Nasıl da Dünya devletleri bize karşı tek vücut haline gelmektedir.

Cenab-ı Allah (c.c) bir ayetinde şöyle buyurmaktadır. “Küfür tek millettir.” Keza diğer Avrupa ülkeleri, Müslüman oldukları için Cezayir halkını ve Fas Milet'ini soykırıma tabii tuttuğu ve soykırımı görmezden gelmektedir. İnsan şaşırıyor, şaşırdığı kadar da şunu düşünüyor; biz Müslüman Türk Devleti'ne ve diğer Müslüman ülkelere Müslüman olduklarından dolayı, gözü kapalı asimileye tabii tutuyorlar.

Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var!

Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milet'ine başsağlığı dilerim. Selam olsun Şehitlerimize.

***

Maske, mesafe, hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim.